Francais     English     
  Creatieve_Vakantie_Frankrijk

De VIP Week - Privé Les Pottenbakken

algemeen Data VIP_Arrangement

Raku Prive lesEen week privé les pottenbakken.


Van half september tot eind april is het mogelijk om een VIP arrangement te boeken waarbij de hele pottenbakkerij tot je beschikking staat. Een week enkel voor jou alleen of voor jou en een vriend(in). Dagelijks krijg je vijf uur privé les van Bo Filarski. Een week om te leren draaien, glazuur maken en om te stoken. Bo speelt in op je niveau, of je nu helemaal beginner bent of reeds gevorderd. Ook bij dit arrangement geldt uiteraard dat het je vrij staat om 's middags door te werken in het atelier of wat leuks te gaan doen in de omgeving..


Je kunt tijdens deze weken kiezen uit de thema`s Raku, Kristalglazuur en African Fire. Voor de biscuitstook krijgt je 125 liter ovenruimte.

Al naar gelang de behoefte organiseren wij een uitstapje naar Le Moulin de la Blies; een pottenbakkerij, nu museum, waar 3500 mensen hebben gewerkt. Op verzoek kunnen wij ook een middag een bezoek organiseren aan Nancy met haar schitterende Art Nouveau museum, het Place Stanislas met haar Grand Cafés etc.

Het VIP arrangement bestaat uit aankomst vanaf 15:00 uur op de eerste dag, 3 dagen les in draaitechnieken, 1 dag glazuren, 1 dag stoken afhankelijk van het gekozen thema, 7e dag ´s morgens vertrek.

Pottenbakken VIP
          WorkshopEen VIP arrangement kost
voor 1 persoon € 2550,00
of
voor max 2 personen € 3136,00

Dit is inclusief
verblijf plus alle maaltijden met wijn/bier/cider/fris/koffie/thee/etc
1 of 2 uitstapjes (afhankelijk van de behoefte)
5 uur privé les per dag plus alle materialen en stook van werkstukken.

Tijdens deze week krijg je de beschikking over de Ezelsstal en de Schapenstal. Deze eenvoudige kamers kunnen afhankelijk van je wens ingedeeld worden in een slaap- en een zitkamer of 2 kamers met iedere één eigen bed en een fauteuil. De sanitaire voorzieningen zijn dan privé voor deze 2 kamers beschikbaar. Er is geen TV maar wel WiFi.

Begin en einddatum worden in onderling overleg vastgesteld.
Voor vragen en reserveringen mail naar DeKleischoolAtelier de Céramique Filarski voor een creatieve keramiek vakantie.
Pottenbakken in Noord Frankrijk.African
          Fire Prive Les

Kristalglazuur Prive Les
algemeen Data VIP_Arrangement