Knoppen/fr_flag.png   Knoppen/uk_flag.png
Creatieve_Vakantie_Frankrijk

Gastenboek

algemeen Data en Prijzengastenboek
Plaats een bericht in
dit gastenboek
PAGINA 2
TERUG NAAR PAGINA 1


Manon
[10 september, Tuesday, 2013, 20:42:26]
Wat een mooie herinneringen! Hoewel er nog 2 heerlijke vakantieweken op volgden en ik inmiddels alweer bijna 3 weken aan het werk ben, gloei ik nog steeds na van mijn week bij Bo, Annetje en Ruby. Net als onze african fire dat de volgende dag na 2 mega-buien ook nog steeds gloeide..
Wat een goede sfeer, wat een verwennerij, wat hebben we gelachen en wat heb ik veel geleerd!
Dank jullie wel, ik kom graag terug volgend jaar!
___

Inge Pardaan
[09 september, Monday, 2013, 10:17:04]
In juni 2013 ben ik voor de derde keer een week bij Bo en Annetje geweest. Opnieuw zijn mijn verwachtingen uitgekomen. Bo is een prima docente van wie ik iedere keer weer meer leer.
Annetje zorgt voor alles er om heen. Ik voel me altijd erg verwend. Kortom, volgend jaar weer!

___

Els
[26 august, Monday, 2013, 11:05:58]
thuisgekomen na een rustige rit, de 'winst' van de voorbije week staat uitgestald op het vensterraam. Alhoewel, de echte winst zit vanbinnen, in de herinneringen aan de fijne begeleiding, de heerlijke gastvrijheid, ...
mensen jullie zijn echt 'top' !
Heel Hartelijk Dank - het was een verrijkende week, op meerdere vlakken...
Els

___

Marjan
[26 august, Monday, 2013, 08:13:53]
Gisteravond na thuiskomst uit Vannecourt koffie gedronken uit een van de vier zelf gedraaide mokken. De smaak van de Raku samen met de herinneringen aan een opnieuw geweldige week maakte het een bijzonder lekkere kop koffie. Dank-jullie-wel weer voor deze heerlijke week!

___

Kris
[18 august, Sunday, 2013, 11:22:39]
Tweede x dat ik deelnam aan een workshop bij Bo. Niet alleen vanwege het pottenbakken, ook vanwege de sfeer, de heerlijke verzorging en de omgeving. Maar ook de workshop was weer heerlijk om te volgen. Dit x kristalglazuren,waar ik veel van heb geleerd! En Bo heeft me weer meer uitdagingen laten aangaan, 4 kilo klei en mooie dunne hoge halsjes! Dank je Bo en Annetje, voor jullie toewijding! Groetjes Kris

___

Linda Ballijns
[06 august, Tuesday, 2013, 16:39:25]
Het was een heerlijke week: elke dag met je handen in de klei, geweldige maaltijden, apéro met het getok van de kipjes in de tuin, en de gezelligheid van Bo, Ruby, Annetje, Stien, Donder en Froet! Ik wil weer terug!

___

Tynke Verbrugge
[05 august, Monday, 2013, 12:52:58]
Het was een superweek,goeie tips van Bo ten aan zien van centreren,heerlijk relaxte week ,heerlijke maaltijden van Annetje en Stien ,mooie werkstukken die uit de rakustook kwamen,gezellige sfeer met aan het eind ook nog een leuke nostalgische songavond waarbij Annetje en Ruby fraaie liedjes samen zongen, oftewel helemaal top.Bedankt ,zeker voor herhaling vatbaar.

___

Els Deuss
[04 august, Sunday, 2013, 19:28:37]
Vanochtend lekker ouderwets foto's zitten inplakken en zo de week van 20 - 26 juli weer herbeleefd. Het was een heel fijn, boeiend en gezellig verblijf. Veel geleerd en heerlijk verwend.
Kortom een onvergetelijk weekje. Annetje en Bo, nogmaals reuze bedankt!

___

Marielle Dobbels
[03 august, Saturday, 2013, 14:53:49]
Eerste kennismaking met de draaitafel,dankzij de professionele en rustige lessen van Bo ben ik gelanceeerd om door te draaien.Een week gevuld met lekkers en goeds van Annetje en Stien. de speelmomenten met Ruby met haar engelenstem zorgden voor extra 'bons moments'... Hmmmm tel al af naar volgende zomer! AANRADER

___

Hester Elemans
[28 july, Sunday, 2013, 18:49:16]
wat had ik een verlangen om na jaren van werken met mijn hoofd
weer te werken met mijn handen,
spelen met klei
centreren,
het maken van een ziel
de kracht van vuur
het heeft zeker mijn innerlijke geraakt
samen met zielsverwanten
en de gastvrijheid van bo en annetje
dank je welen tot weerzien

Hester

___

Désirée Verstraete
[27 july, Saturday, 2013, 11:02:51]
draaien in de klei
Bo leert vuur streelt warmte geeft
voelen wij elkaar

week is meer dan klei
Annetje zorgt en voedt ons
buik en geest en hart

volle maan boven
Ruby hoort en zingt de nacht
claire de la lune

merci! xxx

___

Michèle
[24 july, Wednesday, 2013, 20:34:13]
Ja, ja, origineel kan ik helaas niet meer uit de hoek komen, want iedereen voor mij schreef eigenlijk al wat ik ook wou schrijven ...

Een echte aanrader!
Het leuk en lekker, en op z'n vlaams 't was tof en smakelijk smile
(én heel leerrijk!)

Bedankt Bo, Annetje, Ruby en ook Janne!

___

Janny
[20 july, Saturday, 2013, 07:34:26]
Een fantastische week gehad in Vannecourt. Als doorgewinterde handvormer veel moeite gehad met draaien, maar door de professionele begeleiding van Bo toch met 3 mooie werkstuk(jes) naar huis gegaan.
Door de goede zorgen en kookkunsten van Annetje en Janne leven als God in Frankrijk.
Mooie mensen ontmoet. Bedankt allemaal. We shall over come

___

sandra
[08 july, Monday, 2013, 22:20:31]
Bo en Annetje, bedankt voor weer een geweldige week Pottenbakken.
Het is meer dan kleien alleen. De sfeer van het platteland en de warmte van jullie gastvrijheid geeft mij het gevoel echt even weg te zijn van het drukke bestaan. Nu helaas weer thuis... volgend jaar weer!! Lieve groet sandra

___

Gerda
[30 june, Sunday, 2013, 18:33:23]
Ik ben net thuis van een geweldige week in Vannecourt. Ik heb heel veel geleerd en kan nu eindelijk een behoorlijke cylinder optrekken! Bo geeft uitstekend les en het raku-stoken was een belevenis. Daarnaast werd er elke dag weer een geweldige maaltijd op tafel gezet door Annetje. Een weekje bij de Kleischool is zeker voor herhaling vatbaar.

___

Dieuwertje
[17 june, Monday, 2013, 09:11:01]
Een heerlijke week draaien en Raku stoken in Vannecourt. Veel techniek bijgeleerd van Bo, fijne klei om te draaien en mijn eerste Naked Raku pot ! Verder genoten van de hartelijkheid, gezelligheid, het lekkere eten en de prachtige plek: in mijn tentje tussen de fluitende vogels en zacht loeiende koeien was het goed toeven. Bedankt Bo en Annetje.

___

A.hulscher
[12 june, Wednesday, 2013, 13:53:26]
27 april tot 3 mei ben ik op de kleischool geweest.Wat een heerlijke week loop nog steeds te dromen en 2 sept ga ik weer een week. Wat zijn we verwend en verzorgd door Annetje, het heerlijke eten en snoepen van al de vers gebakken taartjes en toetjes. De humor met Bo, heerlijk heerlijk, en veel geleerd. Wist niet dat het zo leuk is, spelen met klei en wat eruit voortkomt. Kijk er naar uit weer in september Anagama week, ook bijzonder. Tot dan Gr. voor Ruby.

___

Alet
[02 june, Sunday, 2013, 15:13:10]
Vandaag de tafel vol gezet met mijn 'werk' van de afgelopen week. Het is mooi, het is spannend en er is bij elk potje een verhaal te vertellen: wat was de bedoeling, wat is het geworden en hoe is dat zo gekomen. Ik heb heel veel geleerd. Dat is fijn en daar kwam ik ook voor. Maar misschien wel het belangrijkste van die heerlijke week is dat ik mij zo geweldig verzorgd gevoeld heb. De aandacht van Bo, de zorg van Annetje en de vrolijkheid van Ruby. Het was er allemaal en het was er allemaal steeds weer. Dank jullie wel!

___

agnes
[18 may, Saturday, 2013, 23:06:17]
Heerlijke week gehad in Vannecourt. Een hele ervaring en een leuke combinatie: pottenbakken en trommelen. Bo en Annetje, bedankt.

___

Yvon
[12 may, Sunday, 2013, 19:28:41]
Ik ben nog vol van mijn weekje Vannecourt. Wat een heerlijke omgeving en hoe verbazend wat pottenbakken en trommelen, ook al is het best heeeeel moeilijk allebei, met je doet... Wat was het werk ver weg en de wereld mooi vanaf de boerderij. Bo en Annetje, jullie weten hoe je het mensen naar de zin kunt maken, dank jullie wel!

___

sandra
[04 may, Saturday, 2013, 17:18:22]
Al twee jaar kom ik met heel veel plezier naar Vannecourt. Dit jaar mag ik eindelijk de Anagama- week meemaken. Ik heb ervaren dat pottenbakken veel processen met zich meebrengt en vooral tijd. Ik heb in de afgelopen 3 jaar een eigen ateliertje ingericht, een draaischijf aangeschaft en dit jaar een oven gekocht. Ik kan een heel jaar inspiratie halen uit een geweldig weekje pottenbakken bij Bo en Annetje. Het is de goede sfeer en de vrijheid die Bo en Annetje bieden, die maken dat je je kan laten gaan in een creatief proces. Ik kan iedereen aanraden om naar Vannecourt te gaan!

___

Leonie
[03 may, Friday, 2013, 10:24:26]
Vorig jaar heb ik een heerlijke week gehad!
Ben in Nederland ermee verder gegaan.
Dit jaar kom ik ook weer een weekje om lekker met mijn handen mooie potten te maken.
Heb er nu al zin in!

___

Marian
[07 february, Thursday, 2013, 14:08:52]
Ik bewaar ontzettend fijne en leuke herinneringen aan de pottenbakweek vorig jaar, net als mijn zoon.
Het pottenbakken heeft nog geen vaste plek gevonden in mijn leven sindsdien, maar elke keer dat ik een zelfgemaakt bakje uit de kast pak om er chocolaatjes of zo in te doen fungeert als een reminder dat ik dat wél wil gaan doen als er meer tijd en ruimte komt. Jouw inspirerende lessen in die prachtige omgeving die jullie gevonden hebben Bo en de hartelijke en warme ontvangst die je je gasten bereidt Annetje zijn meer dan één like-duimpje waard.

___

Ellly
[07 february, Thursday, 2013, 14:07:39]
We hebben ,net als zoveel anderen een fijne tijd bij jullie gehad. Ik had nooit gedacht dat de klei me zo in de greep zou houden ,na 30 jaar te hebben geschilderd!!

___

Bo
[07 february, Thursday, 2013, 13:56:43]
Vanaf vandaag 7-2-2013 hebben we dit gastenboek geïnstalleerd.
Groetjes Bo en Annetje

___


PAGINA 2
TERUG NAAR PAGINA 1


Plaats een bericht in
dit gastenboek


Atelier de Céramique Filarski voor een creatieve keramiek vakantie.
Pottenbakken in Noord Frankrijk.
algemeen Data en Prijzengastenboek