Creatieve Vakantie Frankrijk

Cursus_Pottenbakken_met_Bo_Filarski

Workshop Cursus Keramiek Pottenbakken

NIVEAU

Keramiek workshops pottenbakken

Pottenbakken_Beginners_Gevorderden

Beginners en Gevorderden

De workshops staan open voor gemengde groepen van beginners en gevorderden. Voorkennis is niet nodig. De workshops zijn laagdrempelig. Elke deelnemer wordt op zijn/haar niveau bediend. De nadruk ligt niet op moeten presteren, maar op het boeiende proces van creëren in de wereld van Klei en Vuur.

workshop_pottenbakken

Cursus op de draaischijf

Je krijgt tijdens de cursus de hele week de beschikking over een eigen, professionele draaischijf en leert alle aspecten van het pottenbakkersvak kennen. Ontdek een boeiende wereld van klei, water en vuur met een creatieve workshop tijdens je vakantie.

Citaat
        Onthaasten

Draaien moeilijk?

Ben je bang dat je niet kan draaien of heb je het al eens geprobeerd en vond je het lastig? Bo geeft al meer dan vijftien jaar les en heeft veel beginners leren draaien. Ze hielp mensen die "vastliepen" en meenden dat het draaien voor hen niet was weggelegd. Verder bracht ze mensen die al jaren draaiden allerlei technieken van ingewikkelde vormen bij.

workshops Frankrijk

Glazuren

Wil je leren hoe je een glazuur zelf moet samenstellen, dan kan Bo je daar van alles over uitleggen tijdens de workshops in Frankrijk.

Cursus_Pottenbakken

Een leuke workshop van A tot Z

Beginners leren de basisbeginselen van het potten draaien, het glazuren en het stoken. Gevorderden kunnen zich o.a. verdiepen in de draaitechnieken, bv halsflessen lang en/of bol; en het zelf maken van glazuren. Verder zal een verdieping in de stooktechnieken van Raku, Anagama, Kristalglazuur en African Fire de gevorderden zeker aanspreken.

citaat_geen_deadlines

Keuze uit 20 workshop-weken pottenbakken

Keuze uit 20 creatieve vakantie groeps-weken Er is keuze uit meer dan 20 verschillende weken per jaar zie Data

Workshop Frankrijk

Info

Wij hanteren één duidelijk totaal bedrag voor workshop + verblijf + eten + drinken zonder extra kosten! Zie Prijzen

Heb je een week op het oog, wacht dan niet te lang met boeken: zeker in het hoogseizoen zitten de weken snel vol.... Hier kan je Boeken

GRATIS e-Book

pottenbakkenDraaicursussen Pottenbakken DVD's

Leer goed centreren en optrekken. De techniek van het draaien, duidelijk stap voor stap uitgelegd. Centreren zonder groot gevecht door slim te werken met je gewicht en niet je kracht. Ook jij kan het leren. DVD 2 Draaitechnieken Hoge en bolle halsflessen draaien Draaicursus Pottenbakken DVD.